basisschool Tuindorp

kastanjedaal 1 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van basisschool Tuindorp, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

basisschool Tuindorp foto

Op basisschool Tuindorp vind je 9 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

kimmikkim at hetemail (in ned vertalen) com.

kimmikkim at hetemail (in ned vertalen) com

basisschool Tuindorp, 1990

Ik heb alle klassen op deze school doorlopen, weet niet meer precies welke jaren.

Ik heb alle klassen op deze school doorlopen, weet niet meer precies welke jaren...maar ach ik ben inmiddels ook een dagje ouder.28 Jaar om precies te zijn en sinds April woon ik weer in Vreewijk en loop ik dagelijks langs "mijn" oude schooltje als ik de hond uitlaat in het aangrenzende park.Mensen waarbij ik in de klas zat, waren bijvoorbeeld Claudia Heij(dochter van de concierge),Martin Engelage,Robert, Alexander,Sangheta Ganesh (destijds mijn beste vriendinnetje) en verder kan ik me eigenlijk niet zo heel veel namen herinneren.Ik ben getrouwd sinds 17 Juli dit jaar en moeder geworden van een dochter (Melody) op 9 Augustus dit jaar.Verder ben ik kraamverzorgende.Groetjes Marijke.

basisschool Tuindorp, 1981

Ik zat op de lagere school de Frankendaal.

Ik zat op de lagere school de Frankendaal.Later kwam de "benedenschool" erbij. Ik zat ik de klas met Harmke Toom, Elly Groen, Andrea Snel, Wilco Vonk Harry Jansen Marco Burggraaf.en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Ik het begin was Goud de directeur en later werd dat volgens mij meester de Bruin.

basisschool Tuindorp, 1966

?