Basisschool St. Joris

Tuinstraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

232 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool St. Joris, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 38
  • Schoolgenoten 232

Op Basisschool St. Joris vind je 38 klassenfoto’s en 232 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 166

Meesters: Thomassen (integere ...

Meesters: Thomassen (integere baas), Voets (heb nog wel een krijtje gevangen dat voor Rein Heiligers bedoeld was), Rokx (aardige man, veel gepest); Juf: Nagelkerke (blonde schone); Schoolplein met witte stenenpatroon: "koppen" in de pauze, tollen, paar- of onpaar; kastiebal buiten tijdens de zomers. Voorlezen in de klas, rest opletten wanneer de eerste fout viel; dan was de volgende aan de beurt. Dia's op zolder: Hunebedden, De Franken, Clovis enzo. Geweldig. Leerlingen: Arjan Thomassen, Koos Nijssen, Pim Verharen.

2002, Ben

mooie school met Atoombom als ...

mooie school met Atoombom als hoofd, kastiebal, marchauesse aan overkant , lieve leraren en mooie tijd waarin alles leuk was. :-). IK kreeg een kaart van juffrouw Vlagge uit Canada, mocht boodschappen doen voor juf Wiesink. Veel dierbare memories, werd verliefd op suzanne ???? met een oranje pony fiets, waar zijn mijn vrienden van toen zoals paul depla, ronald reijnders, bart de leeuw, frank uit VS, ..was verliefd op Inge later (vader deed iets met Donjo koor ) en ik was smoor op madeleine maassen Ik was ook nog misdienaar bij de Joris kerk.

2002, Deleted

Ik woonde lekker naast de scho...

Ik woonde lekker naast de school dus kon 's morgens lekker een kwartiertje langer blijven liggen voordat de bel ging.

2003, Peter
?