basisschool St. Bonifacius

amsterdamsestraatweg 1 in Utrecht, ( Toon op kaart )

222 scholieren

Bekijk de volledige pagina van basisschool St. Bonifacius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

basisschool St. Bonifacius foto

Op basisschool St. Bonifacius vind je 76 klassenfoto’s en 222 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zuster Strijbosch Zuster van Wiegen Juffrouw Verboekend Juffrouw van Dooren Meester Bruijnel.

Zuster Strijbosch Zuster van Wiegen Juffrouw Verboekend Juffrouw van Dooren Meester Bruijnel

basisschool St. Bonifacius, 1964

juffrouws en meesters,els boemaars, zuster strijbos,van der wart,van de berg, jan van geel, meester visser, hans van der linden, meester homan, enz en trudy,petra, sylvia, walter.

juffrouws en meesters,els boemaars, zuster strijbos,van der wart,van de berg, jan van geel, meester visser, hans van der linden, meester homan, enz en trudy,petra, sylvia, walter. ronnie,dimitri, allemaal klasgenoten leuke herinneringen heb ik er nog van...

basisschool St. Bonifacius, 1975

TOPTIJD 6 jaar feest gehad en er toch ook nog wel wat van opgestoken.

TOPTIJD 6 jaar feest gehad en er toch ook nog wel wat van opgestoken. Vergeet nooit meer de dictee-kabouteract van Jan van Geel (of was het ad Hermans?), de liedjes van Marianne Kemps (heb nog steeds dat mapje) en ons avontuur met monsters en dino's in Oldenbroek.(wat was Hans v.d. Linden kwaad!) Nog veel meer schiet me te binnen maar is echt te veel om hier op te noemen. Zou het leuk vinden om weer eens van iemand te horen. Oja.... Annemarie... was jou bijnaam niet Giechel?

basisschool St. Bonifacius, 1978

?