Basisschool Sint Pieter

Bergweg 50 in Maastricht, ( Toon op kaart )

220 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool Sint Pieter, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool Sint Pieter foto

Op Basisschool Sint Pieter vind je 15 klassenfoto’s en 220 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

favoriete onderwijzer was natuurlijk de pap van Pimmie Bergholz.

favoriete onderwijzer was natuurlijk de pap van Pimmie Bergholz. Probleem was alleen dat hij een meetlat had waarmee hij kinderen die niet voldoende "luisterden" wel even bij de les bracht

Basisschool Sint Pieter, 1965

Meneer AandeKerk met zijn piano en zweetplekken.

Meneer AandeKerk met zijn piano en zweetplekken.

Basisschool Sint Pieter, 1984

School was toen nog exclusief meisjesschool onder de naam Regina Pacisschool.

School was toen nog exclusief meisjesschool onder de naam Regina Pacisschool. We zaten nog bij 3 nonnen van de Zusters van het Arme Kindje Jezus. Zuster clara Regina, zuster CLara Magdela en zuster Clara Modesta. Waar iedereen een warm gevoel over heeft is juffrouw de Vreede (helaas overleden) die allround was; koffie, pleisters en andere lieve zorgen. Mijn juffen waren: juf Maas (1e klas), juf Boumans (2e klas) juf van Elten (3e klas) juf Bouwmans (4e klas) juf Stassar (5e klas) en dhr. Dinjens (6e klas). Mijn absolute favoriet was juf Bouwmans. Op de kleuterschool was dat juffrouw Jessie. Toen ik in de vierde zat, kwamen er voor het eerst jongens in de 1e klas. Al snel daarna werd de oude jongensschool (Petrusschool)van de Kribsweg met ons samengevoegd. Ik ben benieuwd hoe het met de meiden is die al die jaren bij mij in de klas zaten.

Basisschool Sint Pieter, 1968

?