Basisschool Prins Maurits

Kranenburg nr? in Ede Gld, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Basisschool Prins Maurits, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 31
  • Schoolgenoten 184

Op Basisschool Prins Maurits vind je 31 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 109

Van mei tot en met juni in de ...

Van mei tot en met juni in de klas gezeten bij Ingrid Geerling, Alice Poeder, Andre Meijer, Nelly Hoogendoorn, enzovoort. Allemaal bij meester Van der Veen, die inmiddels is overleden.

2002, Deleted

Ik heb vanaf groep3 tot en met...

Ik heb vanaf groep3 tot en met groep 6 op deze school gezeten. Moest toen naar de Dillenburg toe gaan, vanwege een fusering.

2002, Tofan

Kwam in de 3e op deze school b...

Kwam in de 3e op deze school bij juf Knoop (?). Die rookte in de klas. School was gevestigd aan de Luynhorst (= nu de Dillenburg). Tijdens dat jaar verhuist naar de Kranenburg. In de 4e klas les van Boonstra, mijn favoriet. daar mocht je op vrijdagmiddag toneelstukjes spelen. 5e klas Van Norden en in de 6e v.d.Veen. Het kunstwerk dat op de Kranenburg aan de gevel hing, hangt nu aan de Dillenburg-school. Namen die me te binnen schieten: Bert, Rob, Ko, Irma, Ria, Erica, Yvonne, Dicky, Ton, Harm, Niek ....

2003, Deleted
?