Basisschool Op 't Fallaet

Donia 1 in Drachten, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool Op 't Fallaet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool Op 't Fallaet foto

Op Basisschool Op 't Fallaet vind je 15 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

annopuntmesken et dsjiemeel Schoolreis Ameland.

annopuntmesken et dsjiemeel Schoolreis Ameland. Meester van de Witte (is helaas in 1977 of 1978 overleden), Mevr. Osinga, die meester van de Witte verving als hij 'schoolhoofddingen' deed. En inderdaad, John, voorlezen uit 'De brief voor de koning' van Tonke Dragt. Schoolreis naar 't Hout in Bakkeveen, gezellig in tenten. Volgens mij was niet de hele klas mee (?). In de hal van de school hing een plastic buis met zware sponsballetjes. Kunst om een zo gaaf mogelijk exemplaar mee naar buiten te krijgen. En daarmee vervolgens zo hoog mogelijk tegen de flat gooien. Knikkeren in het fietsenhok. Voetbaltoernooien. Meester van de Witte als coach, en 'trainen' op het grote grasveld langs de Langewyk.

Basisschool Op 't Fallaet, 1975

juf Lidia was zwanger van Roos.

juf Lidia was zwanger van Roos

Basisschool Op 't Fallaet, 1987

Maar twee maanden op deze school gezeten.

Maar twee maanden op deze school gezeten. Waren net verhuisd vanuit Rotterdam naar Drachten. Ik verstond"het Frysk" dus helemaal niet. Kan me ook niet veel namen meer herinneren. Meine en Hennie Scheffer woonde bij ons in de straat.

Basisschool Op 't Fallaet, 1973

?