basisschool Hornmeer

Roerdomplaan 3 in Aalsmeer, ( Toon op kaart )

127 scholieren

Bekijk de volledige pagina van basisschool Hornmeer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

basisschool Hornmeer foto

Op basisschool Hornmeer vind je 20 klassenfoto’s en 127 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

n.

n

basisschool Hornmeer, 1978

Erg veel -vooral leuke- herinneringen.

Erg veel -vooral leuke- herinneringen. Het geweldigst was het jaar met meester den Boef....we hebben wat afgelachen, oom Pinda verhalen gehoord en briefjes geschreven onder rekenen. Rekenen was het leukst, je kon net zo hard gaan als je kon.........Op de kleuterschool leerde ik toen ik 5 jaar werd Marjolijn kennen. Wij bleken gelijktijdig jarig te zijn, en dat was dan weer een zeer stevige basis om vriendin mee te worden. We deden zo ongeveer alles samen. Via allerlei bijnamen noemen we elkaar -nogsteeds- DOK. Helaas verhuisde Marjolijn in de 5e klas naar Doetinchem. Niemand maalde daar om. Geen meester of juf die meeleefde (meester Young heeft er ooit 1 of 2 x naar gevraagd), geen klasgenoot die naar haar vroeg. De laatste 1 1/2 jaar waren dan ook lang zo leuk niet meer.Om alle avonturen die wij op school maar zeker ook buiten school beleefden niet te vergeten hebben we een boek geschreven. Als we het nu nalezen biggelen de tranen over de wangen van het lachen. Toch is het een school geweest waar ik voornamelijk leuke herinneringen aan heb, maar waar niet het onderste uit de kan is gehaald. De eerste onvoldoende op de middelbare school hakte er daarom ook stevig in!

basisschool Hornmeer, 1970

Het was de school waar ik m'n eerste baan als "meester" kreeg.

Het was de school waar ik m'n eerste baan als "meester" kreeg. Ik heb er vele jaren met plezier gewerkt. Of ik een bijnaam had??? Ze hadden het wel eens over "de Krul". Maar die ben ik helaas kwijt.Ik werk nu al weer heel wat jaren ik het buurdorp Kudelstaart.

basisschool Hornmeer, 1974

?