Basisschool Heilig Hart

Hoogstraat in Landgraaf, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool Heilig Hart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool Heilig Hart foto

Op Basisschool Heilig Hart vind je 18 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kwam in klas 4 op deze school.

Kwam in klas 4 op deze school. Herinner me meester Spiertz en hoofd der school Offermans. Beste van de klas was Maurice Reumkens(?)

Basisschool Heilig Hart, 1964

Komst van de schooltandarts en inentingen.

Komst van de schooltandarts en inentingen.(grapje) Mijn communiefeest natuurlijk. Eerst zat ik in het oude gebouw aan de hoogstraat.Waar de ingang was bij bakkerij Forster. Heb ook nog ongeveer 1.5 jaar op het hoefveld gezeten waar toen twee klassen van de H.H - school zaten ivm plaatsgebrek. In de zesde klas heb ik toen nog een half jaar in het nieuwe gebouw gezeten. Heeft nog iemand foto's van toen? **************

Basisschool Heilig Hart, 1966

Ik heb op deze school vanaf 1946 tot 1951 les gehad van Mijnheer Debets en nog enige anderen waarvan ik de namen niet meer weet.

Ik heb op deze school vanaf 1946 tot 1951 les gehad van Mijnheer Debets en nog enige anderen waarvan ik de namen niet meer weet. Ik had een paar vrienden op deze school waarvan Huub Hansen mij het best is bij gebleven. In 1951 vonden mijn ouders in Rotterdam dat ik maar weer terug moest komen en heb daardoor afscheid moeten nemen van de Familie Dielemans waar ik als pleegkind was en uiteraard ook van mijn vrienden. Wie van onze klassen wil contact opnemen om nog eens tot een gesprek te kunnen komen? Ik spreek nog steeds vloeiend Limburgs.

Basisschool Heilig Hart, 1946

?