Basisschool 'De Tegelarije'

Schepen van Hertefeltstraat 10 in Roermond, ( Toon op kaart )

123 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool 'De Tegelarije', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool 'De Tegelarije' foto

Op Basisschool 'De Tegelarije' vind je 21 klassenfoto’s en 123 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb deze school niet 'afgemaakt' daar mijn ouders naar Boxtel gingen verhuizen, mijn vader was militair en werd in Vught gelegerd.

Heb deze school niet 'afgemaakt' daar mijn ouders naar Boxtel gingen verhuizen, mijn vader was militair en werd in Vught gelegerd. Heb nog een korte tijd gecorrespondeerd met oude klasgenoten maar dat verwaterd op den duur op die leeftijd. Ben benieuwd naar wat er van Marion en Sabine geworden is, zij zaten toch ruim 4,5 jaar bij mij in de klas.

Basisschool 'De Tegelarije', 1972

Heb tot de 2de klas op deze school gezeten, ben toen verhuisd naar brabant.

Heb tot de 2de klas op deze school gezeten, ben toen verhuisd naar brabant. Ik herrinner mij nog een hele lieve kleuterjuf; juf Palland. Vriendinnetje in die tijd was Claudia, woonde ook bij mij in de straat.

Basisschool 'De Tegelarije', 1973

Hier heb ik een leuke schooltijd gehad.

Hier heb ik een leuke schooltijd gehad. Ik kan me nog herinneren dat Meester Dols hoofd van de school was, en zijn zoon Eric heeft alle jaren bij mij in de klas gezeten. Toen ik in de 4de klas zat, kwam Theo Willems op school als onze meester van de klas, het was een héle leuke meester. Jaren daarna is hij hoofd vd school geworden!!!

Basisschool 'De Tegelarije', 1967

?