basisschool De Morgenster

Zuiderkruis in Veenendaal, ( Toon op kaart )

187 scholieren

Bekijk de volledige pagina van basisschool De Morgenster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

basisschool De Morgenster foto

Op basisschool De Morgenster vind je 32 klassenfoto’s en 187 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn juf in de 1e was juffrouw Vroegindewei Ik herinner me nog Juffrouw Otte, die hadden we in de 2e en de 4e.

Mijn juf in de 1e was juffrouw Vroegindewei Ik herinner me nog Juffrouw Otte, die hadden we in de 2e en de 4e. Meneer de Haan. De concierge, meneer Robe, later nog tegengekomen toen ik als bijbaan taxichauffeur was. Hij werkte daar toen ook. Kamp in de 6e toen we bij de meiden op de kamer slopen en verstopten voor de meesters. Die dachten dat ik was weggelopen maar ik lag onder de dekens verstopt bij Carolina.

basisschool De Morgenster, 1977

Het geen me is bijgebleven is op de gang staan.

Het geen me is bijgebleven is op de gang staan. zo'n 6 jaar lang. en afduwertje en knikkeren op het plein.

basisschool De Morgenster, 1979

Heerlijke school! Vorig jaar een reünie gehad met mijn klas en dat was toppie!!! Ik hoop dat leerlingen uit mijn klas mijn emailadres zien staan en contact opnemen :-) Groetjes en wie weet dus tot horens!!! Marieke (van de Weerd).

Heerlijke school! Vorig jaar een reünie gehad met mijn klas en dat was toppie!!! Ik hoop dat leerlingen uit mijn klas mijn emailadres zien staan en contact opnemen :-) Groetjes en wie weet dus tot horens!!! Marieke (van de Weerd)

basisschool De Morgenster, 1976