Basisschool de Molenvliet

Genestetstraat in Ridderkerk, ( Toon op kaart )

168 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool de Molenvliet, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 168

Op Basisschool de Molenvliet vind je 18 klassenfoto’s en 168 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 105

Dit was echt een leuke tijd (behalve als we handwerken hadden van Corrie Knijnezeik)! Zwemles was trouwens ook een drama.

Dit was echt een leuke tijd (behalve als we handwerken hadden van Corrie Knijnezeik)! Zwemles was trouwens ook een drama. In de bus kreeg ik al de zenuwen. Het is dus ook gebleven bij diploma A. We hadden een hele drukke, volle klas met 36 kinderen met een hoog Dolly Dots-gehalte. Volgens mij weet ik alle namen nog, waar iedereen woonde en de verjaardagen. (Ja, ik heb een olifantengeheugen). Ik begon mijn tijd op de Molenvliet met een gebroken been, heel interessant natuurlijk voor de rest van de klas. Iedereen mocht iets op mijn gips tekenen. Meester Ypey was de beste leraar en Juf Lida was ook een schat.

2002, Nathalie

Leukste juf was voor mij juf Mol.

Leukste juf was voor mij juf Mol. Enige namen waren Mylene, Marie Jean, Ingrid V en H, Petra, Erik, Tieno, Jaap, Maarten, Remco, Ivo, Michiel. Juf Konijnendijk , Cees Steketee, Juf Lida en Juf Margriet zie ik nog regelmatig omdat mijn kids op 'de Noord' zitten. Ook een aantal oude klasgenoten zie ik nog regelmatig op school of in het dorp.

2003, Deleted

Leuke Herinneringen aan meester Clements en meester Konijnendijk.

Leuke Herinneringen aan meester Clements en meester Konijnendijk. Zat in klas met o.a. Nel Versloot, Willy en Margaretha Mante, Arjan Prins enz. Weet niet alle namen meer. Schoolvoetbaltournooien, handarbeid enz.

2003, Deleted
?