basisschool de Korenaar

zellersacker 11-03 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van basisschool de Korenaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

basisschool de Korenaar foto

Op basisschool de Korenaar vind je 18 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik kan mij de volgende leraren leraressen nog herinnering juffrouw cor drewes,juf ineke stoffers,meester roelof landman,meester b de gooyert en meester a.

ik kan mij de volgende leraren leraressen nog herinnering juffrouw cor drewes,juf ineke stoffers,meester roelof landman,meester b de gooyert en meester a.j hoogerboord en ook nog een heleboel klasgenootjes die ik mog steeds bij naam ken als ik naar de klassefoto`s kijk. verder zal ik nog iets over mij zelf vertellen ik ben dus monique van meteren woon in emmen heb al 15 jaar een hele lieve vriend en samen hebben wij 2 kindertjes rianne van 10 jaar en ricardo van 8 jaar ik heb fultime huismoeder en doe veel dingen op de school van mij kindertjes. verder hoop ik dat ik een paar oude klasgenootjes weer kan vinden want ik wil wel graag weten hoe het met ze is

basisschool de Korenaar, 1981

Juf Anke,Juf Ineke,Meneer Johan,Juf Marinke,Meneer Barend, Meneer André.

Juf Anke,Juf Ineke,Meneer Johan,Juf Marinke,Meneer Barend, Meneer André... En natuurlijk de 'kei' op het schoolplein. Dat was leuk!

basisschool de Korenaar, 1981

kzat alleen de 6e klas op deze school.

kzat alleen de 6e klas op deze school. We zijn toen wel met een gemengd team in de voetbal finale van nijmegen en daarna de regio gekomen.

basisschool de Korenaar, 1989

?