Basisschool De Kelderslag

Weerdslag ? in Zutphen, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool De Kelderslag, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool De Kelderslag foto

Op Basisschool De Kelderslag vind je 0 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met honkbal een home-run slaan, omdat iedereen dacht dat ik niet ver kon slaan en iedereen dus veel te dicht bij stond.

Met honkbal een home-run slaan, omdat iedereen dacht dat ik niet ver kon slaan en iedereen dus veel te dicht bij stond. Ik sloeg de bal over iedereen heen.

Basisschool De Kelderslag, 1990

Ik heb het op deze school erg naar mijn zin gehad.

Ik heb het op deze school erg naar mijn zin gehad. Vooral het les krijgen van dhr. Klaver was elke dag weer een hele belevenis. Hij was streng maar rechtvaardig. Knikkeren was destijds toch wel een van de voornaamste bezigheden. Helaas is de school afgebrand. Maar alle herinneringen liggen nog altijd op dezelfde plaats. De Waarden.

Basisschool De Kelderslag, 1977

ik heb hele goede herinneringen aan deze school.

ik heb hele goede herinneringen aan deze school. ik vond het dan ook heel erg dat het afgebrand was.ik vond dat ik de leukste klas had van toen we gingen merendeels allemaal met elkaar om.helaas verwatert dat altijd de juffrouw waar ik de fijnste herrinneringen aan heb is toch juf honig

Basisschool De Kelderslag, 1977

?