Basisschool de Hoeksteen

Cieweg in Castricum, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool de Hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool de Hoeksteen foto

Op Basisschool de Hoeksteen vind je 5 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Warme herinneringen aan de school.

Warme herinneringen aan de school. Tussen de middag volksdansen met juf Engel. 2 jaar achter elkaar Meester Kuis, in de 5e en 6e klas. Voor het handarbeidlokaal moest je buitenlangs. Meester Kuis die uit zijn broek scheurde toen we met de hele klas gingen schaatsen op de vijver naast de school. Blauwe reigers die door meneer Smit Jaap werden genoemd. Zo heten ze in ons gezin dus nog steeds. Mijn rijksdaalder voor de jeugdjuweel van de missionarissen verloren in de sloot waar we langskwamen als we naar school gingen. Te veel herinneringen om op te schrijven.

Basisschool de Hoeksteen, 1973

Ik ben nog altijd bevriend met mijn vriendinnetje van de lagere school, Tanja Rijnierse.

Ik ben nog altijd bevriend met mijn vriendinnetje van de lagere school, Tanja Rijnierse. Ik herinner me nog heel goed het boekje van de bibliotheek dat wij ooit eens doormidden scheurden, omdat we weer eens ruzie hadden. Leuk om te lezen dat Rob Groot zich onze 'jeugdromance' nog herinnert. Ik zal hier maar niet vermelden waardoor het over is geraakt. Was het zelf vergeten, maar mijn moeder wist het nog precies. Inderdaad dramatisch.

Basisschool de Hoeksteen, 1980

mijn eerste verkering!.

mijn eerste verkering!

Basisschool de Hoeksteen, 1985

?