Basisschool de Hoeksteen

Cieweg in Castricum, ( Toon op kaart )

159 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Basisschool de Hoeksteen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 159

Op Basisschool de Hoeksteen vind je 5 klassenfoto’s en 159 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 70

Warme herinneringen aan de sch...

Warme herinneringen aan de school. Tussen de middag volksdansen met juf Engel. 2 jaar achter elkaar Meester Kuis, in de 5e en 6e klas. Voor het handarbeidlokaal moest je buitenlangs. Meester Kuis die uit zijn broek scheurde toen we met de hele klas gingen schaatsen op de vijver naast de school. Blauwe reigers die door meneer Smit Jaap werden genoemd. Zo heten ze in ons gezin dus nog steeds. Mijn rijksdaalder voor de jeugdjuweel van de missionarissen verloren in de sloot waar we langskwamen als we naar school gingen. Te veel herinneringen om op te schrijven.

2002, Jacquelien

Ik ben nog altijd bevriend met...

Ik ben nog altijd bevriend met mijn vriendinnetje van de lagere school, Tanja Rijnierse. Ik herinner me nog heel goed het boekje van de bibliotheek dat wij ooit eens doormidden scheurden, omdat we weer eens ruzie hadden. Leuk om te lezen dat Rob Groot zich onze 'jeugdromance' nog herinnert. Ik zal hier maar niet vermelden waardoor het over is geraakt. Was het zelf vergeten, maar mijn moeder wist het nog precies. Inderdaad dramatisch.

2003, Deleted

mijn eerste verkering!...

mijn eerste verkering!

2003, Deleted
?