Basisschool de Blijde Boodschap

Dir. Geurtsstraat nr. ? in Kerkrade, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool de Blijde Boodschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 202

Op Basisschool de Blijde Boodschap vind je 26 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 141

We hebben altijd veel gelachen op school en ik ga nu nog steeds met oude klasgenootjes om, Janine Deckers en Kim Essers.

We hebben altijd veel gelachen op school en ik ga nu nog steeds met oude klasgenootjes om, Janine Deckers en Kim Essers. Leukste leraar was Wim kierkels met zn toneelstukjes voor de klas enz. Af en toe zie en spreek ik wel eens oude klasgenootjes, maar zou wel leuk zijn om een keer een reunie te hebben. Wat ik me het MEESTE afvraag van alles is hoe het met Bjorn Donners gaat. Ik heb wel eens wat gehoord, maar ik weet niet wat er waar van is. Ik heb me vroeger kapot gelachen met hem, en zou graag willen weten hoe het met hem is.

2002, Yolanda

De spelen die we met "Sjersjee" in de kerk opvoerden zijn voor mij wegwijzers in het leven gebleven! Dat er Kerkraads gesproken én voorgelezen werd (Familieje Dingenskirche), vond ik super!.

De spelen die we met "Sjersjee" in de kerk opvoerden zijn voor mij wegwijzers in het leven gebleven! Dat er Kerkraads gesproken én voorgelezen werd (Familieje Dingenskirche), vond ik super!

2002, Marianne

leuke leraren en de musicals die we opvoerden vond ik super.

leuke leraren en de musicals die we opvoerden vond ik super

2003, Ietje
?