Basisschool Brugge Pannebeke

Pannebekestraat 34 in Brugge, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool Brugge Pannebeke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool Brugge Pannebeke foto

Op Basisschool Brugge Pannebeke vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik ging heel graag naar school maar de meeste herringen heb ik toch van het 6 leerjaar dit was echt een toffe leeraar je kon er mee lachen maar toch was hij correct samen met mijn vriendin van toen nl.

ik ging heel graag naar school maar de meeste herringen heb ik toch van het 6 leerjaar dit was echt een toffe leeraar je kon er mee lachen maar toch was hij correct samen met mijn vriendin van toen nl.caroline dumalin haalden we heel wat kattekwaad uit

Basisschool Brugge Pannebeke, 1967

het was daar zeer leuk mijn favoriete leraar was meesterbart, juf jaqueline en meneer bodaard en het leukste vond ik schoolfeest altijd er naar toe leven en dan de dag zelf optreden voor kweeni oe veel mensen.

het was daar zeer leuk mijn favoriete leraar was meesterbart, juf jaqueline en meneer bodaard en het leukste vond ik schoolfeest altijd er naar toe leven en dan de dag zelf optreden voor kweeni oe veel mensen

Basisschool Brugge Pannebeke, 2001

Ik heb er mijn kleuterklasjes gedaan en het eerste leerjaar.

Ik heb er mijn kleuterklasjes gedaan en het eerste leerjaar. Ik weet nog dat ik een een juf. had die een paar huizen van de GB in de Pannebekestraat woonde.

Basisschool Brugge Pannebeke, 1979

?