Basisschool Bisschop Huibers

Jacob Geelstraat 48 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

391 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisschool Bisschop Huibers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisschool Bisschop Huibers foto

Op Basisschool Bisschop Huibers vind je 95 klassenfoto’s en 391 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mgr.

mgr. Huibersschool Slotervaart, met de heer Frederiksen in de 6e klas, 3 dagen Renkum, klaarovertje zijn, Arthur Alting Sieberg, Hans van Daalen, Hans Wilbrink, Han Lodders Reggie Krachem Ott, Betty Stok etc. zwemles in het Jan v.Galenbad. Alleen de 5e en 6e klas op deze school bezocht, want ik was vanuit Limburg gekomen. Zijn er nog mensen die klassenfoto's uit die tijd hebben?

Basisschool Bisschop Huibers, 1960

Noodgebouw bij de Hemsterhuisstraat waar wij vanuit onze flat aan het Christoffel Plantijnpad op keken.

Noodgebouw bij de Hemsterhuisstraat waar wij vanuit onze flat aan het Christoffel Plantijnpad op keken. Mijnheer Blok; Bernadien; Leo Haantjes, voetballen op het grasveld (uitkijken voor de "kippen"), broertjes ten Kroode; Melkdoppen sparen voor de missie [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Zie basis school huibers.

Basisschool Bisschop Huibers, 1958

Mijn eerste liefde Els Groenewoud.

Mijn eerste liefde Els Groenewoud

Basisschool Bisschop Huibers, 1959

?