Basisscholen St. Jan de Doper

Rijnhuizenlaan 2-4 in Utrecht, ( Toon op kaart )

438 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisscholen St. Jan de Doper, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 86
  • Schoolgenoten 438

Op Basisscholen St. Jan de Doper vind je 86 klassenfoto’s en 438 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 302

Mijn vader was onderwijzer op deze school.

Mijn vader was onderwijzer op deze school. Mijn 4 oudere broers André, Wim, Henk en Constant hebben hier ook gezeten. Helaas zijn al mijn 4 broers overleden. Mijn zussen Gerda, Lucie en Joke zaten op de meisjesschool Agnes (het lage noodgebouw). De leerkrachten waren: juf Mars in de 1e, juf van Rooijen(?) en meester van Bunnik in de 2e, mijn vader in de 3e, meester Mesters in de 4e, meester van Bunnik in de 5e en meester Dirksen ( het hoofd ), meester van Ba(a)len en ook nog even meester van Bunnik in de 6e. In het begin was meester Hermans het hoofd. Ik heb heel veel losse herinneringen. Toevalligerwijs ben ik in 2001 als leraar begonnen op deze school. Vroeger heette de school: Sint Jansschool.

2002, Gerard

Sandra Hoefsloot, Rene en Michael Otto, Brigitte, Patricia van Wierst, Danny de Vreede, Roland Fonville, gebroeders Thijm.

Sandra Hoefsloot, Rene en Michael Otto, Brigitte, Patricia van Wierst, Danny de Vreede, Roland Fonville, gebroeders Thijm. Leuke tijd gehad.

2002, Oscar

Meester 'Hytaria' weet ik me nog te herinneren.

Meester 'Hytaria' weet ik me nog te herinneren. Was kort op deze school ivm met verhuizen naar kanaleneiland. Alleen de 1e en 2e klas gehad. (groep 3 en 4 nu).

2002, Deleted
?