Basissch Vlasgaard

Vlasroot 33 in Zeeland, ( Toon op kaart )

150 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basissch Vlasgaard, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basissch Vlasgaard foto

Op Basissch Vlasgaard vind je 19 klassenfoto’s en 150 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad, gezellige school, leuke mensen en leuke leraren.

Leuke tijd gehad, gezellige school, leuke mensen en leuke leraren.

Basissch Vlasgaard, 1984

Veel goede herinneringen aan mijn jaren op de basisschool.

Veel goede herinneringen aan mijn jaren op de basisschool. Veel toneelspel (ik speelde Maria tijdens het laatste Kerstspel) en leuke leraren, in het bijzonder juf Bernadette met wie ik ook regelmatig naar school fietste. Schoolverlaterskamp 'Hoger Op' kreeg mijn naam na een prijsvraag. Een tijdje plaatjes gedraaid na het speelkwartier als iedereen weer in de klassen kwam. Trauma overgehouden aan de fotograaf van de schoolfoto's. Op dat moment stonden mijn ogen nog niet recht (lui oog) en moest ik nog geopereerd worden. Dit 'mens' (ik kan haar nog uittekenen) was zó boos dat ik alleen maar naar de koffiepot keek, terwijl ik écht in de lens keek!!! In groep 2 had ik een autoongeluk met mijn favomeneer Willy in zijn lelijke Eend. Juf Ine, meneer Willy, meneer Jan, meneer Arnold en juf Arnoldine, meneer Tiny, juf Bernadette, meneer Theo en juf Arnoldine, meneer Peter.

Basissch Vlasgaard, 1984

De verhuizing naar een heel nieuw pand.

De verhuizing naar een heel nieuw pand. Spelen op het schoolplein en de circusvoorstelling die we in de 6e klas hebben gegeven. Natuurlijk ook ons clubje met Yvonne, Carmen, Sjoerd, Koen en Erwin.

Basissch Vlasgaard, 1978

?