Basissch St Hubertus

Jagerslaan 55 in Tilburg, ( Toon op kaart )

152 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basissch St Hubertus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basissch St Hubertus foto

Op Basissch St Hubertus vind je 44 klassenfoto’s en 152 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De avondvierdaagse o.

De avondvierdaagse o.l.v. adjudant Ansems, het tennisballen drama, waterdrager op de sportdag, een linkse directe voor m'n kop van van Erp tijdens het schooltoneel voor de bejaarden in de Postelse Hoeven, die juffrouw in de eerste die hysterisch kon worden als ze het meer als twee keer moest uitleggen.

Basissch St Hubertus, 1969

62-63 juffr T.

62-63 juffr T.Geurts, 63-64 juffr A. vd Hout, 64-65 Hr PAM v Eekelen (klassefoto), 65-66 juffr. T.Geurts, 66-67 juffr v Erven, 67-68 Frater Ligori. Hoofd der school Matthijssen. 's-winters de speelplaats als schaatsbaan . Inderdaad, de meisjes kwamen pas later, in de 4e... ? Wie kent er nog anderen op de klassefoto van de 3e ?? Ronald Heuer hielp me op weg.

Basissch St Hubertus, 1962

inderdaad het schoonschrijven bij frater T.

inderdaad het schoonschrijven bij frater T. de Veer en niet te vergeten de vouwlessen (kan de vogel nu nog steeds) en de talloze keren dat je moest nablijven als je naam op het bord stond, al dan niet met kruizen erachter wat betekende dat je even zovele keren de tafels moest opschrijven. Harstikke leuk dat schaatsen op de speelplaats in de winter. Heb ik daarna nooit ergens meer gezien, jammer hoor. Komisch, bij juf Gaillard in de 4e klas die je vulpen confisceerde die je met Sinterklaas had gekregen omdat je perse met een kroontjespen moest schrijven

Basissch St Hubertus, 1965

?