Basissch De Goede Polder

Nieuwstraat 37 39 in Vrouwenpolder, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basissch De Goede Polder, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basissch De Goede Polder foto

Op Basissch De Goede Polder vind je 2 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een kleine school met gecombineerde klas 5 en 6.

Een kleine school met gecombineerde klas 5 en 6. Meubilair uit 1890, kroontjes pennen en vulpennen. Klieren was hier echt fantastisch want als je goed je best deed gingen leraren smijten met brillen of Bijbels of helemaal top ze gingen slaan !! Voor mij was er een andere straf de bijbel lag klaar in een apart kamertje als ik dan vervelend was kon ik meteen aanschuiven en verder met Jozua. School met de Bijbel heeft voor mij een wat andere betekenis.

Basissch De Goede Polder, 1976

Zat in de klas met: Jacco Nieboer,Jan de Visser, Arjan Maljaars,Wim Coppoolse,.

Zat in de klas met: Jacco Nieboer,Jan de Visser, Arjan Maljaars,Wim Coppoolse,....Roose,Erica Corbijn,Marja Bustraan,Petra Karreman,Elma de Bruijn,Linda Verlaan,Yvonne de Vos

Basissch De Goede Polder, 1978

Ik heb tot klas 4 bij jullie op school gezeten want van 1984 tot 1986 zat ik in Oostkapelle op de Eben Haezerschool -> die toen net opgestart was.

Ik heb tot klas 4 bij jullie op school gezeten want van 1984 tot 1986 zat ik in Oostkapelle op de Eben Haezerschool -> die toen net opgestart was.

Basissch De Goede Polder, 1980

?