Basisischool St.Sint Willibrordus

Hoge Molenstraat 41 in Zierikzee, ( Toon op kaart )

130 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basisischool St.Sint Willibrordus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basisischool St.Sint Willibrordus foto

Op Basisischool St.Sint Willibrordus vind je 18 klassenfoto’s en 130 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik weet alleen dat ik morcus nog elke dag zie rijden en vrouwje theelepel loort of fietst elke keer voorbij en sylvia zie ik ook wel eens voorbij scheuren.

ik weet alleen dat ik morcus nog elke dag zie rijden en vrouwje theelepel loort of fietst elke keer voorbij en sylvia zie ik ook wel eens voorbij scheuren

Basisischool St.Sint Willib..., 1985

Voetballen in de tent.

Voetballen in de tent. Jufr. Henning, Meneer Odijk. Jufr. Wisse. Meneer Langendijk Ik herinner me dat er filmopnames op het speelplein genomen zijn door een leerkracht. Waar zijn die filmopnames gebleven? Goede sfeer. Goede opleiding en alg. ontwikkeling.

Basisischool St.Sint Willib..., 1953

moeilijke start als opvolger van een onderwijzer die geen orde had-daarna een geweldige tijd als onderwijzer en als dirigent-organist in de parochiekerk van de H.

moeilijke start als opvolger van een onderwijzer die geen orde had-daarna een geweldige tijd als onderwijzer en als dirigent-organist in de parochiekerk van de H. Willibrord.

Basisischool St.Sint Willib..., 1954

?