Basiscursus voor de Rechtspraktijk

's-Gravelandseweg 690 te Schiedam in Amsterdam, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basiscursus voor de Rechtspraktijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basiscursus voor de Rechtspraktijk foto

Op Basiscursus voor de Rechtspraktijk vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb de opleiding niet gevolgd, doch ben sinds 1999 als secretaris verbonden aan het bestuur van Jupeca, de vereniging Bond van Personeel Werkzaam in de Rechtspraktijk en Candidaat-Deurwaarders.

Ik heb de opleiding niet gevolgd, doch ben sinds 1999 als secretaris verbonden aan het bestuur van Jupeca, de vereniging Bond van Personeel Werkzaam in de Rechtspraktijk en Candidaat-Deurwaarders. Ik vind het leuk om op de wijze de leden / cursisten te volgen in hun carriëre.

Basiscursus voor de Rechtsp..., 1999

leuke cursus, leuke mondelinge bijeenkomsten; vel van geleerd, en en heel goede opstap naar de gerechtsdeurwaardersopleiding.

leuke cursus, leuke mondelinge bijeenkomsten; vel van geleerd, en en heel goede opstap naar de gerechtsdeurwaardersopleiding.

Basiscursus voor de Rechtsp..., 2001

De Basiscursus deel I en deel II beiden gedaan en heb er nog dagelijks profijt van in mijn werk.

De Basiscursus deel I en deel II beiden gedaan en heb er nog dagelijks profijt van in mijn werk. Echt een aanrader voor de mensen die werken in de rechtspraktijk, incassobureau etc.

Basiscursus voor de Rechtsp..., 1999

?