Basischool Regenboog-School

Gen Hakewill Smithln 3 in Middelburg, ( Toon op kaart )

88 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Basischool Regenboog-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 88

Op Basischool Regenboog-School vind je 1 klassenfoto’s en 88 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 25

Was een hele overgang! Vanuit ...

Was een hele overgang! Vanuit Goes elke dag met de Delta Tours naar M'burg. Leuke tijd, handwerkles van juf Roorda, boodschappen doen voor juf Wieringa. Vriendinnen: Linda de Kok, Marian van Arenthals, Hebrien Herrebout, Henriëtte Visscher, Nanda Duvekot, enz., enz.

2003, Deleted

Nog net geen jaar heb ik op de...

Nog net geen jaar heb ik op deze school doorgebracht. Ik kwam in de zesde klas als nieuw meisje uit Eindhoven. Bij meester Dees in de klas gezeten. Die was soms tijdens de les weg en ging dan naar de kapper. Dan haalden we de antwoordboekjes van rekenen te voorschijn. Een aantal namen: Nelleke Dees, Ellis Flipse, Bert Flipse, Jan-Joris IJsselstein, Francien Wattel, Lydia de Vries enz.

2003, Judith

Ik woonde in Koudekerke, maar ...

Ik woonde in Koudekerke, maar ging in Middelburg naar school. Eerst met de taxi, later met de lijnbus, later met de schoolbus, wat het het leukste was. Ik zat samen met mijn tweelingzus Annemarie in de klas. We vonden het een leuke klas. Onze beste vriendin was toen Hannah Moes, en onze vriendjes Wim Dees en Harmen Flipse.

2003, Marianne
?