Basischool Regenboog-School

Gen Hakewill Smithln 3 in Middelburg, ( Toon op kaart )

89 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Basischool Regenboog-School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Basischool Regenboog-School foto

Op Basischool Regenboog-School vind je 1 klassenfoto’s en 89 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was een hele overgang! Vanuit Goes elke dag met de Delta Tours naar M'burg.

Was een hele overgang! Vanuit Goes elke dag met de Delta Tours naar M'burg. Leuke tijd, handwerkles van juf Roorda, boodschappen doen voor juf Wieringa. Vriendinnen: Linda de Kok, Marian van Arenthals, Hebrien Herrebout, Henriëtte Visscher, Nanda Duvekot, enz., enz.

Basischool Regenboog-School, 1979

Nog net geen jaar heb ik op deze school doorgebracht.

Nog net geen jaar heb ik op deze school doorgebracht. Ik kwam in de zesde klas als nieuw meisje uit Eindhoven. Bij meester Dees in de klas gezeten. Die was soms tijdens de les weg en ging dan naar de kapper. Dan haalden we de antwoordboekjes van rekenen te voorschijn. Een aantal namen: Nelleke Dees, Ellis Flipse, Bert Flipse, Jan-Joris IJsselstein, Francien Wattel, Lydia de Vries enz.

Basischool Regenboog-School, 1975

Ik woonde in Koudekerke, maar ging in Middelburg naar school.

Ik woonde in Koudekerke, maar ging in Middelburg naar school. Eerst met de taxi, later met de lijnbus, later met de schoolbus, wat het het leukste was. Ik zat samen met mijn tweelingzus Annemarie in de klas. We vonden het een leuke klas. Onze beste vriendin was toen Hannah Moes, en onze vriendjes Wim Dees en Harmen Flipse.

Basischool Regenboog-School, 1977

?