Bankrasschool voor Chr. MAVO

Burg. Haspelslaan 6 in Amstelveen, ( Toon op kaart )

311 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Bankrasschool voor Chr. MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Bankrasschool voor Chr. MAVO foto

Op Bankrasschool voor Chr. MAVO vind je 17 klassenfoto’s en 311 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De zeer bijzondere biologieleraar meneer Jeninga (helaas overleden).

De zeer bijzondere biologieleraar meneer Jeninga (helaas overleden). Door de gang fietsen (weddenschap). Frikandellen in de pauze van de concierge. Daarvan een acute voedselvergifteging opgelopen.

Bankrasschool voor Chr. MAVO, 1978

Zomers in zwembad de Pool.

Zomers in zwembad de Pool. Natuur en scheikunde van No.1 womanizer Mr.Dekker. De rector (wat was z'n naam ook weer? z'n vrouw gaf geloof ik biologie) werd een keer kwaad onder les duits van Mvr.Zwarts. Z'n haar die altijd strak over hoofd gekamd was kwam daarbij los over één van z'n oren hangen waarbij z'n kaalheid verrassend werd ontbloot. Onbetaalbaar moment.

Bankrasschool voor Chr. MAVO, 1985

men dacht dat dhr Broodman (leraar duits) mijn vader was.

men dacht dat dhr Broodman (leraar duits) mijn vader was. had een vriendje een klas hoger. Luyendijk was congierge. Vreselijke man vond ik dat. op 2 gebouwen gezeten. eerste werd afgekeurd door de brandweer. 2e gebouw was ook niet zo gezellig. stoeptegels in de gang. Mr Meester was de directeur toen.

Bankrasschool voor Chr. MAVO, 1975

?