Banisschool

Erve den Boom 5 in Rijssen, ( Toon op kaart )

159 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Banisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 159

Op Banisschool vind je 18 klassenfoto’s en 159 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 75

Ik zat drie klassen lang bij m...

Ik zat drie klassen lang bij meester Averesch in de klas en het laatste jaar bij juffrouw Fraassen;ik herinner me haar als een zeer strenge doch rechtvaardige juffrouw waarvan ik veel geleerd heb. Vanzelfsprekend stond het strenge gereformeerde geloof erg op de voorgrond. Met Gerrit Beltman had ik steeds ruzie en met Hendrikus Altink kon ik het wel aardig vinden. Leuke herinneringen heb ik aan de koninginnedagen; dan was er steeds vanalles te doen op het schoolplein.

2002, Deleted

Voor mij is het al lang gelede...

Voor mij is het al lang geleden dat ik op de Banisschool heb gezeten, de laatste twee klassen moest ik naar de Delleschool omdat die dichterbij was. Ik kan me nog herinneren dat er een meester was waarvan we niet mochten fluiten, maar k ben zijn naam kwijt. Ook liet hij je Den Haag zien (trok je aan je hoofd omhoog) als je iets gedaan had wat niet mocht. Wie weet nog hoe hij heette??

2002, Deleted

het is al lang geleden, juf va...

het is al lang geleden, juf van Langen, Janneke Haase, Hendrika Fransen zijn namen die me bij gebleven zijn. Ook het liedje snottebellen margarineta, sinds kort weet ik dat dat notre belle Margueritha was.

2003, Ria
?