Balletschool Lucy Hanemaayer

Arnhemseweg 156 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Balletschool Lucy Hanemaayer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 11

Op Balletschool Lucy Hanemaayer vind je 1 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

Supertijd gehad. Geweldige uit...

Supertijd gehad. Geweldige uitvoeringen met 2 keer een hoofdrol, heks in Sneeuwwitje en koning in AJ Kwak, gastoptredens bij accordeon orkest en operette. En de bruiloft van Luci en Tonnie! Pijnlijke tenen na de spitzenles. De leuke caracterelessen. Geklets in de kleedkamer en de onderlinge vriendschappen, wat hadden we op een gegeven moment een leuke groep waar we keihard mee werkten: Daniëlle, Yolanda, Annewieke, Marja, Valeska, Wolmet, Anja. Maak nog steeds dankbaar gebruik van de aangeleerde discipline. Heet nu trouwens StudioDanstique!

2006, Corine

Ik ben bij Lucy begonnen in wi...

Ik ben bij Lucy begonnen in wijkcentrum Kayersheerdt, daarna ging ze naar de arnhemseweg ik weet niet meer precies tot welk jaar ik er heb gezeten, maar ben er nadat ik een poos ben gestopt nog wel weer een poos teruggeweest. Ik weet nog dat de eerste uitvoering in Sion (de Heeze) was en dat we licht-blauwe jurkjes droegen.

2007, Deleted

Nog steeds op deze school. Hee...

Nog steeds op deze school. Heerlijk om te dansen.

2007, Annewieke
?