bahurim

mgr.smitstraat in Brielle, ( Toon op kaart )

420 scholieren

Bekijk de volledige pagina van bahurim, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

bahurim foto

Op bahurim vind je 54 klassenfoto’s en 420 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de pijp van de directeur.

de pijp van de directeur.....hij rookte kruidentabak en als je uit de klas gestuurd werd dan kon je ruiken of hij al langsgeweest was zodat je geen of juist wel gevaar liep.....en Dhr Hartman(kramp)met zijn 9 dochters

bahurim, 1978

Leraren die ik me kan herinneren de heer Andela, heer Hartman.

Leraren die ik me kan herinneren de heer Andela, heer Hartman. Mevrouw van der Zee en mevrouw de Jager? van wiskunde. Ja en wie op deze school gezeten heeft weet ook hoe pijptabak ruikt van de heer Veghter

bahurim, 1980

Een te gekke tijd met veel vrienden en vriendinnen lekker kletsen in pauzes en tussen uren onder het 'genot' van een peukie.

Een te gekke tijd met veel vrienden en vriendinnen lekker kletsen in pauzes en tussen uren onder het 'genot' van een peukie.Te kort geduurd deze tijd... We hebben 11 April 2003 een reunie gehad van examen jaren 85,86,87. Was erg leuk om zoveel "oude" klasgenoten weer terug te zien. Helaas was niet iedereen er wat toch jammer was.

bahurim, 1983

?