Azaleaschool

Azaleastraat (later Floraweg 15-16) in Amsterdam, ( Toon op kaart )

289 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Azaleaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 98
  • Schoolgenoten 289

Op Azaleaschool vind je 98 klassenfoto’s en 289 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 280

Begon deze school met gedeelde klas in de nood(bij)gebouwen op de klimopweg, om later de lessen te volgen in het hoofdgebouw Azaleastraat.

Begon deze school met gedeelde klas in de nood(bij)gebouwen op de klimopweg, om later de lessen te volgen in het hoofdgebouw Azaleastraat.

2002, Henk

Mijn 'verkering' in de zesde klas was Willy Weyts en Gerda van Eck.

Mijn 'verkering' in de zesde klas was Willy Weyts en Gerda van Eck. Klasgenoten waren Elsje? Wollewinkel en Wim Wolters.

2003, Jan

afscheidsfeesten van de 6 klas was altijd er leuk ik ben er 1 van 5 kinderen en allemaal hebben wij op deze school gezeten mijn broer toen:wimpie schagen zullen zich er best wel veel herineren De hoofdmeester heete klokkenmeier en ik zat oa bij mr pol,mr

afscheidsfeesten van de 6 klas was altijd er leuk ik ben er 1 van 5 kinderen en allemaal hebben wij op deze school gezeten mijn broer toen:wimpie schagen zullen zich er best wel veel herineren De hoofdmeester heete klokkenmeier en ik zat oa bij mr pol,mr man,juf zwart,mr van vlissingen

2003, joke
?