Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen

zuidlandstraat in Terneuzen, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 32

Op Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen vind je 0 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

Ik heb hier, naast een full-ti...

Ik heb hier, naast een full-time baan, eerst avond-mavo gedaan, daarna nog 1 jaar avond-havo. Weet me nauwelijks nog iemand te herinneren en zeker geen namen. Wel een jonge man die kinderpolio had gehad, daardoor ongelijke benen had en moeilijk liep. Ik schaam me nog voor de manier waarop ik daarnaar heb gevraagd...

2004, Deleted

Ik ging vaak om met Inge Vonk;...

Ik ging vaak om met Inge Vonk; zij was ook woonachtig in Axel en niet zo ver van mij vandaan; ik had verder weinig contact met andere klasgenoten (kwam pas uit Amsterdam); favoriete leraar (naam ben ik vergeten) was de economiedocent die verzot was op mijn amsterdams accent.

2006, Marion Monica

PDB en MBA gevolgd. Met nam...

PDB en MBA gevolgd. Met name PDB hechte groep, Tineke, Greet, Jody, e.a. heel gezellig en hard werken. MBA meerder jaren tot 2000.

2007, Deleted
?