Ontdek PLUS

Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen

zuidlandstraat in Terneuzen, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen foto

Op Avondscholengemeenschap Zeeuws-Vlaanderen vind je 0 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier, naast een full-time baan, eerst avond-mavo gedaan, daarna nog 1 jaar avond-havo.

Ik heb hier, naast een full-time baan, eerst avond-mavo gedaan, daarna nog 1 jaar avond-havo. Weet me nauwelijks nog iemand te herinneren en zeker geen namen. Wel een jonge man die kinderpolio had gehad, daardoor ongelijke benen had en moeilijk liep. Ik schaam me nog voor de manier waarop ik daarnaar heb gevraagd...

Avondscholengemeenschap Zee..., 1973

Ik ging vaak om met Inge Vonk; zij was ook woonachtig in Axel en niet zo ver van mij vandaan; ik had verder weinig contact met andere klasgenoten (kwam pas uit Amsterdam); favoriete leraar (naam ben ik vergeten) was de economiedocent die verzot was op mij

Ik ging vaak om met Inge Vonk; zij was ook woonachtig in Axel en niet zo ver van mij vandaan; ik had verder weinig contact met andere klasgenoten (kwam pas uit Amsterdam); favoriete leraar (naam ben ik vergeten) was de economiedocent die verzot was op mijn amsterdams accent.

Avondscholengemeenschap Zee..., 1983

PDB en MBA gevolgd.

PDB en MBA gevolgd. Met name PDB hechte groep, Tineke, Greet, Jody, e.a. heel gezellig en hard werken. MBA meerder jaren tot 2000.

Avondscholengemeenschap Zee..., 1993