Avondopleiding voor kleuterleidsters (in de Kohnstammschool)

Cornelis Buysstraat 1 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Avondopleiding voor kleuterleidsters (in de Kohnstammschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 14

Op Avondopleiding voor kleuterleidsters (in de Kohnstammschool) vind je 4 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 18

Dit was een avondkweekschool v...

Dit was een avondkweekschool voor kleuterleidsters. De school was ondergebracht in de Kohnstamschool. gelegen na het tunneltje op de Bergerweg, eerste kade links. De heer v.c. Gaag was de directeur. Logopedie kregen wij van een invalide mevrouw , die in een lelijke eend reed. Verder herinner ik mij de Graaf voor tekenen en handenarbeid.Van Duinen voor psychologie. Studie genoten Ria Stoffels, Babara Kranenburg, Anneke Schats, Ans Koorn, Margreet Doets.

2003, Deleted

Op deze wat wij noemden 'kleut...

Op deze wat wij noemden 'kleuterkweek' heb ik mijn hoofdakte behaald. Ik herinner me er niet zo gek veel meer van. Wat ik me nog heel goed herinner is dat ik er een medestudente leerde kennen: Ineke van der Poll met wie ik nog heel veel jaren bevriend zou blijven tot ze helaas in 1986 overleed.

2004, Deleted

Heerlijke tijd gehad.Veel vrie...

Heerlijke tijd gehad.Veel vriendinnen: Netty Reder, Anneke Mans, Janneke Lawant, Dicky Reek,Ellen Fielmich. Later bij juf Riet Stam op de kleuterschool De Karekiet gewerkt. Ook daar een fijne tijd gehad.

2005, Colette
?