Ontdek PLUS

Autonoom Internaat Tongeren

Oude Kerkhof straat in Tongeren, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Autonoom Internaat Tongeren, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Autonoom Internaat Tongeren foto

Op Autonoom Internaat Tongeren vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heel tof internaat - was in de periode dat we nog zaterdagvoormiddag les hadden en pas in de namiddag naar huis gingen - we hadden dan ook de keuze om zondagavond al terug te komen inpl v maandagmorgen wat wij (mijn zus Eva en ik) dan ook dikwijls deden

heel tof internaat - was in de periode dat we nog zaterdagvoormiddag les hadden en pas in de namiddag naar huis gingen - we hadden dan ook de keuze om zondagavond al terug te komen inpl v maandagmorgen wat wij (mijn zus Eva en ik) dan ook dikwijls deden ook snipperdagen vbv 1 mei bleven wij daar want dan werden er uitstapjes gedaan met de sukkeltjes die daar bleven (naar Rotterdam, Spa, Oostende ..) veel kattekwaad uitgehaald, optredens in de turnzaal georganiseerd voor goede doelen waarbij we oa onze postzegels collectie verkochten aan spotprijzen - waarvan nu natuurlijk spijt echt heel goede periode doorgemaakt !! we kregen zelfs forel in 't internaat - van luxe gesproken !

Autonoom Internaat Tongeren, 1968

had vele vriendinnen op het internaat, het was een leuke tijd, we hebben veel pret samen gehad.

had vele vriendinnen op het internaat, het was een leuke tijd, we hebben veel pret samen gehad. Ik herinner me nog aan Caroline, Ingrid en Diane, Christel, Andrea...

Autonoom Internaat Tongeren, 1976

Mijn vriendinnen in die tijd: Chantal Dziergwa, Greta van de Walle, Reinhilde, Susan Peeters.

Mijn vriendinnen in die tijd: Chantal Dziergwa, Greta van de Walle, Reinhilde, Susan Peeters

Autonoom Internaat Tongeren, 1969