aurora school

blankenburgstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van aurora school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

aurora school foto

Op aurora school vind je 15 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Annie van santbergen, via email R.

Annie van santbergen, via email R. de Jager

aurora school, 1948

De ingang was aan de Katendrechtse Lagedijk.

De ingang was aan de Katendrechtse Lagedijk. 1e en 2e klas bij juffrouw Schouten. 3e en 4e bij een Indonesische Leraar? 5e jaar bij hoofdonderwijzer Mensonides, daarna in '56 van die school af. Herinner mij nog een tentoonstelling in de gang, over de oorlog en het aquarium aan de kop van de gang. En keurig in de rij, twee aan twee, de trap op vanaf het schoolplein de school in.

aurora school, 1950

juffrouw Molier, Schouten, Koch, De Meesters Hamme, Tompot, van Gils, Mensonides en mijn oom Gerrit de Vries, die zulke mooie verhalenkon vertellen over Indie.

juffrouw Molier, Schouten, Koch, De Meesters Hamme, Tompot, van Gils, Mensonides en mijn oom Gerrit de Vries, die zulke mooie verhalenkon vertellen over Indie. Niet te vergeten de toneelstukken olv Meester van Gils.medeleerlingen:jaap vd vlies,annie sik,thea tems,frida recourt,huib bijl,schalk waardenburg,schalk v.eijk,fred bos, bert lugtenburg,jan lindhout,lucie krook,

aurora school, 1945

?