Atma Instituut

Langestraat 121 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Atma Instituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 18

Op Atma Instituut vind je 4 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 14

Nog niet zoveel te herinneren....

Nog niet zoveel te herinneren. Mijn eerste lesdag is op 25 februari. Wel had ik tijdens de workshop die ik er twee weken volgde meteen een goed gevoel bij. Als het allemaal wil lukken zal ik hier de komende 4 a 5 jaar regelmatig rondlopen... En dan opeens zitten er 3 jaar op! Ik heb zaterdag mijn diploma Hypnotherapie gekregen! Nu nog een paar maanden medische modules en dan de eerste stapjes ZZPer!

2005, Gerdina

De vijfdaagsen in Epe. Vooral ...

De vijfdaagsen in Epe. Vooral de eerste was erg indrukwekkend. Het saamhorigheidsgevoel, het gevoel dat je met iets zinnigs en moois bezig was. Geweldige mensen, zowel docenten als leerlingen. En muzikale Peter Krijger, inspirator en duizendpoot.

2005, Deleted

Ik volgde de 1 jarige opleidin...

Ik volgde de 1 jarige opleiding voor regressie-reincarnatietherapeut.Het was een vreemd jaar waarin veel gebeurde op het persoonlijke vlak met mensen. Echtscheidingen etc. Heftig!. Ik werk nog in mijn eigen praktijk.Schreef boek over regressie-reincarnatietherapie (Een lichtflits in je leven)maar heb inmiddels mijn therapie aangepast aan mijn boeddhistische onwikkeling, dus minder ego!

2006, Deleted
?