Atlas College (locatie de Dijk)

Admiraliteitsweg 6 in Medemblik, ( Toon op kaart )

206 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Atlas College (locatie de Dijk), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Atlas College (locatie de Dijk) foto

Op Atlas College (locatie de Dijk) vind je 16 klassenfoto’s en 206 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We waren een hele hechte klas.

We waren een hele hechte klas. In dat opzicht de leukste tijd uit mijn gehele schooltijd. Wij waren ook het enige jaar dat niet is gaan zeilen tijdens het vierde jaar. Wij zijn naar Tjechie geweest om te skieen. Schijnbaar iets te veel uit ons dak gegaan want daarna is het weer gewoon een zeilweek geworden. Ik heb aan deze tijd veel goede herinneringen.

Atlas College (locatie de D..., 1992

Meester Meerman, had ik voor duits en was een relaxte peer.

Meester Meerman, had ik voor duits en was een relaxte peer. En het enthousiasme van Meester Stegman bij het voorlezen ( hoi hoi riep nijntje, ofzo)

Atlas College (locatie de D..., 1992

Ik heb bijzonder goede herinneringen aan Meneer Stegman die Nederlands gaf, hij was streng maar rechtvaardig.

Ik heb bijzonder goede herinneringen aan Meneer Stegman die Nederlands gaf, hij was streng maar rechtvaardig. Ook muziekles vond ik altijd erg fijn, vooral het lesuur wat we aan The Beatles besteden over allerlei complottheorie'en rondom de Beatles en de vermeende dood van Paul Mc Cartney. Wat me ook altijd bijgebleven is uit mijn schooltijd is de film The Wave die we met Duits van Meneer Meerman voorgeschoteld kregen.

Atlas College (locatie de D..., 1985

?