A.S. Planting Tuinbouwschool

Schoolstraat in Paterswolde, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van A.S. Planting Tuinbouwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

A.S. Planting Tuinbouwschool foto

Op A.S. Planting Tuinbouwschool vind je 0 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik ben Max Veenhuis,wat ik mij nog herinner van de schoolis dat onze lokaal in het begin boven was en dat de leraren waren Planting,Dalstra,vd Sluis en de praktijk leraren;Opstal,Kamstra en Bazuin.

ik ben Max Veenhuis,wat ik mij nog herinner van de schoolis dat onze lokaal in het begin boven was en dat de leraren waren Planting,Dalstra,vd Sluis en de praktijk leraren;Opstal,Kamstra en Bazuin.Enkele namen die mij zo te binnen schieten zijn Luitzen Boonstra, Gerrit en Willem Hartliel,Jan hendriks,Jan Veenstra,Eddie Ouwinga,Wessel Smid,Gerrit Dussel,Geert Klaassens.Sophie Schuiten haar vader had een orchideen kwekerij.Ik ben 63 jaar en ben met pensioen ,ik heb gewerkt bij de Boer Winkelbedrijven en bij Laurus als inkoperAGF.

A.S. Planting Tuinbouwschool, 1955

Fijne school.

Fijne school

A.S. Planting Tuinbouwschool, 1982

Ik heb 3 jaar op gezeten ,in de kost bij een tuinders familie???,tevens beheerder natuur ijsbaan,toen bij de familie Schildhuis,leraar school .

Ik heb 3 jaar op gezeten ,in de kost bij een tuinders familie???,tevens beheerder natuur ijsbaan,toen bij de familie Schildhuis,leraar school .ik kwam uit Amsterdam. De Direkteur heette Piet klaver.

A.S. Planting Tuinbouwschool, 1960

?