Artibus (kunstacademie)

Plompetorengracht en Wittevrouwensingel in Utrecht, ( Toon op kaart )

190 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Artibus (kunstacademie), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Artibus (kunstacademie) foto

Op Artibus (kunstacademie) vind je 8 klassenfoto’s en 190 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

veel plezier in het oude gebouw soms met watergevechten, maar veel geleerd met o.

veel plezier in het oude gebouw soms met watergevechten, maar veel geleerd met o.a Diemel Kersten Wiesman en nog vele anderen.

Artibus (kunstacademie), 1959

Wittevrouwensingel; Diemèl, Kersten, Jungblut, Dugour Na 3e jaar vertrokken naar Israel: Teachers Art Training College; 15 jaar les gegeven.

Wittevrouwensingel; Diemèl, Kersten, Jungblut, Dugour Na 3e jaar vertrokken naar Israel: Teachers Art Training College; 15 jaar les gegeven. Gidsenopleiding Israel. Sinds 1991 toeristen gegidst in Israel.

Artibus (kunstacademie), 1964

Na het eerste jaar gelijk in de studentenstaking terecht gekomen.

Na het eerste jaar gelijk in de studentenstaking terecht gekomen. Met aksievergaderingen in de kelder onder het stadhuis en een aksiemonument op het janskerkhof. Daar en later in de VVDM aksie leren voeren. Ik heb nog de negatieven van foto's van alle spotprenten die tijdens de staking zijn gemaakt. Wie wil ze hebben? Carla Carlier waar ben je gebleven? Ik heb nog een beeldje voor je gemaakt. En Hettie uit Woerden? Je ging er met mijn Pink Floydkaartjes vandoor. Marian uit Hilversum? Schrijf je in op deze site!

Artibus (kunstacademie), 1969

?