Artibus (kunstacademie)

Plompetorengracht en Wittevrouwensingel in Utrecht, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Artibus (kunstacademie), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 170

Op Artibus (kunstacademie) vind je 8 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 106

veel plezier in het oude gebou...

veel plezier in het oude gebouw soms met watergevechten, maar veel geleerd met o.a Diemel Kersten Wiesman en nog vele anderen.

2002, Deleted

Wittevrouwensingel; Diemèl, Ke...

Wittevrouwensingel; Diemèl, Kersten, Jungblut, Dugour Na 3e jaar vertrokken naar Israel: Teachers Art Training College; 15 jaar les gegeven. Gidsenopleiding Israel. Sinds 1991 toeristen gegidst in Israel.

2002, Martha

Na het eerste jaar gelijk in d...

Na het eerste jaar gelijk in de studentenstaking terecht gekomen. Met aksievergaderingen in de kelder onder het stadhuis en een aksiemonument op het janskerkhof. Daar en later in de VVDM aksie leren voeren. Ik heb nog de negatieven van foto's van alle spotprenten die tijdens de staking zijn gemaakt. Wie wil ze hebben? Carla Carlier waar ben je gebleven? Ik heb nog een beeldje voor je gemaakt. En Hettie uit Woerden? Je ging er met mijn Pink Floydkaartjes vandoor. Marian uit Hilversum? Schrijf je in op deze site!

2003, Deleted
?