Arnhemse Tyltyl school (Johannastichting)

Diependaalseweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Arnhemse Tyltyl school (Johannastichting), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op Arnhemse Tyltyl school (Johannastichting) vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 11

Als leerkracht heb ik op de Jo...

Als leerkracht heb ik op de Johannastichting het dovenonderwijs min of meer vorm gegeven. Dat was een kleine doorbraak omdat er les gegeven werd in leeftijdklassen en niet naar handicap. Ik vond dat de doven en slechthorenden hierdoor veel tekort kwamen. Nettie Gerritsen was directeur na de heer Fijn van Draat. Het was een fijne tijd.

2004, Deleted

na een operatie woonde ik een ...

na een operatie woonde ik een paar maanden op de Johannastichting van juli t/m oktober 1983. Hele leuke, mooie herrineringen heb ik aan die tijd!! Toen het nieuwe schooljaar begon heb ik tot de herfstvakantie op deze school gezeten. Vraag me af hoe het gaat met de mensen die ik in die periode heb gekend.

2004, Deleted

Ben begonnen bij Everlien, Jos...

Ben begonnen bij Everlien, José en Jos daarna ben ik overgegaan naar de klas van Nico Theunissen en Elle Peters. We hadden natuurlijk zwemmen van Marian en Thijs en van Nel gym leuke tijd...

2004, Deleted
?