Arnhemse Montessorischool

Nicolaas Maesstraat 6 in Arnhem, ( Toon op kaart )

272 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Arnhemse Montessorischool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Arnhemse Montessorischool foto

Op Arnhemse Montessorischool vind je 69 klassenfoto’s en 272 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me mevrouw Bethume heel goed herinneren, ook haar man, bij wie ik in de zesde klas zat.

Ik kan me mevrouw Bethume heel goed herinneren, ook haar man, bij wie ik in de zesde klas zat. Hij was erg doof, wat wij als kinderen graag uitbuitten. Ze hadden een spaniel, Vita genaamd die vaak meekwam met mevrouw Bethume en heel erg uit haar bek stonk. Verder slagbal op het veldje naast de school en de fietsenkelder. Ook het weekbegin en de weekafsluitingen herinner ik me goed. Er was een podium dat met een deur op de lerarenkamer uitkwam. Spannend om op te mogen treden. Enkele namen van kinderen die in mijn klas zaten: Fanny Teekman, Ingrid Emilie van Cleef, Anneke en Flipje de Lorm, Trees Lamers, Ria Meier, Yolanda Jongerius?, Elsje Gotschall?, Boudewijn X, Erik Sprenger? Ellen Schrijvers, Madeleine Holterman.Wie kent er nog iemand van deze namen? Ik ben ze allemaal uit het oog verloren.

Arnhemse Montessorischool, 1961

Ik heb goede herinneringen aan RobWinter(s) Hij was een sympatieke leraar.

Ik heb goede herinneringen aan RobWinter(s) Hij was een sympatieke leraar. fijne school. Ben benieuwd wat er van andere jaargenoten ondertussen is geworden!

Arnhemse Montessorischool, 1972

de leukste school die ik heb doorlopen.

de leukste school die ik heb doorlopen. Ook de vriendjes en vriendinnetjes waren toen heel erg leuk.

Arnhemse Montessorischool, 1969

?