Apothekersassisten en analistenschool

Mauritslaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

56 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Apothekersassisten en analistenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Apothekersassisten en analistenschool foto

Op Apothekersassisten en analistenschool vind je 10 klassenfoto’s en 56 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij het warme volle lokaal ,voor mijn gevoel op zolder, en de ellenlange dictaten.

Ik herinner mij het warme volle lokaal ,voor mijn gevoel op zolder, en de ellenlange dictaten. Ik ging veel om met Christien ten Damme. Zelf heb ik in het jaar 1970/1971 nog natuurkunde- en praktijles gegeven in Apeldoorn en Arnhem

Apothekersassisten en anali..., 1966

David van Dijk was de directeur en verder waren er Mia Ypee, die deed de praktijk lessen, en Henk deed de praktijk lessen in Zwolle , Piet Kruiseldijk, Mevr.

David van Dijk was de directeur en verder waren er Mia Ypee, die deed de praktijk lessen, en Henk deed de praktijk lessen in Zwolle , Piet Kruiseldijk, Mevr. Dolman en voor het laatsta jaar nog wat medische wijsneuzen zoals dr. Sauer pathologie, dr Butter bacterieologie, en een apotheker uit het Zwolse ziekenhuis Veel plezier gehad.

Apothekersassisten en anali..., 1961

Omdat ik gezakt was voor het examen weigerde mijn pa de studie verder te betalen.

Omdat ik gezakt was voor het examen weigerde mijn pa de studie verder te betalen. De heer van Dijk liet mij toen de school schoonmaken en opknappen en later mocht ik lesgeven in de dependance in Arnhem.Dat leverde zelfs geld op en het diploma.

Apothekersassisten en anali..., 1958

?