apostolische school m.s.c.

bredaseweg 204 in Tilburg, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van apostolische school m.s.c., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

apostolische school m.s.c. foto

Op apostolische school m.s.c. vind je 23 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben niet meer helemaal zeker van de preciese datums, maar na de quarta overgehuisd naar de apostolische school in Driehuis -- waar het toen aanzienlijk minder gezellig was (en al meer dan 37 jaar en nog steeds volbloed MSC).

Ben niet meer helemaal zeker van de preciese datums, maar na de quarta overgehuisd naar de apostolische school in Driehuis -- waar het toen aanzienlijk minder gezellig was (en al meer dan 37 jaar en nog steeds volbloed MSC). Niet meer in te denken in deze tijd -- al dat in de rij lopen en over de koer zwieren en zo -- maar toch een hoop goeie herinneringen, vooral de aandacht die iedereen persoonlijk kon krijgen om zijn talenten te ontwikkelen.

apostolische school m.s.c., 1953

Veel kleine herinneringen.

Veel kleine herinneringen. Ik was bij de Rooi Harten tot en met de quarta. Daarna naar Driehuis. Na twee trimesters had ik het daar wel gezien. Ben nu gelukkig getrouwd en ben zelf leraar aan het Scheepvaart- en Transportcollege in Rotterdam. Namen van klasgenoten die ik mij nu herinner: Tom van Campen, Paul van Puijenbroek, Ton Thomassen.

apostolische school m.s.c., 1959

Eigenlijk alleen maar fijne herinneringen.

Eigenlijk alleen maar fijne herinneringen. Namen die ik nog weet: Uijttewaal, Galle, Goossens, Thomassen, Peters, van Campen, Palmen, Backus, Schreiner, Muller, van Puijenbroek, van Trommelen, Vogels, Vennix, den Hollander, de Haas. Andere woorden met een herinnering: refter, cour, biljarten, tafeltennis, rikconcours, provinciaalsfeest, rectorfeest, ouderdag, baantjes, winkel, missieclub, debatingclub, Mariaoord, enneh…. o ja, studiezaal! En langzaamaan steeds meer.

apostolische school m.s.c., 1959

?