Apolloschool voor Voorbereidend Beroeps

Oudaen 6 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

210 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Apolloschool voor Voorbereidend Beroeps, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Apolloschool voor Voorbereidend Beroeps foto

Op Apolloschool voor Voorbereidend Beroeps vind je 30 klassenfoto’s en 210 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Locatie: Westzaanstraat, Amsterdam.

Locatie: Westzaanstraat, Amsterdam. Dhr.Groothuizen, juffrouw Grupping, dhr. van der Meer, dhr. de Boer, dhr.Tempel, dhr.Werkhoven, dhr.van Houten, dhr.Martin.

Apolloschool voor Voorberei..., 1965

eindexamenstunt; ballonnen gevuld met water naar beneden gooien (nieuwe gebouw oudean) en een boze meester Evers die nat was.

eindexamenstunt; ballonnen gevuld met water naar beneden gooien (nieuwe gebouw oudean) en een boze meester Evers die nat was. De leuke franse lessen van Borgman en biologielessen van Lou Stevens

Apolloschool voor Voorberei..., 1981

het oude gebouw dat na de vakantie afgebrand was aan de fred.

het oude gebouw dat na de vakantie afgebrand was aan de fred.roeskesstraat. de lessen van mijn klasse leeraar dhr.groothuis. de cola automaat het bakkertje over de brug en de chinees voor de klasse avonden. maar ook de sneeuwballen gevechten op het schoolplein.

Apolloschool voor Voorberei..., 1980

?