AOC Holland College

Commandeurskade 22 in Maasland, ( Toon op kaart )

293 scholieren

Bekijk de volledige pagina van AOC Holland College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

AOC Holland College foto

Op AOC Holland College vind je 16 klassenfoto’s en 293 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat in de klas met oa cris teun lorriane leon piet psv mariska De tijd in barneveld was onbeschrijfbaar wat we daar hebben uitgespookt ik had met piet een soort van haat/liefde verhouding geloof ik hij psver en ik een amsterdammer en volgens hem automat

Zat in de klas met oa cris teun lorriane leon piet psv mariska De tijd in barneveld was onbeschrijfbaar wat we daar hebben uitgespookt ik had met piet een soort van haat/liefde verhouding geloof ik hij psver en ik een amsterdammer en volgens hem automatisch ajaxhied

AOC Holland College, 1993

Heb erg leuke herinneringen van deze school.

Heb erg leuke herinneringen van deze school. We hebben veel lol gehad met de weken Barneveld (IPC dier). Zat o.a in de klas met Alida, Joyce, Angela, Wouter, Erik, en nog veel meer. En Favo leraren heb ik hier niet gehad, ze konden er allemaal wel mee door hihi.

AOC Holland College, 1995

Ik heb op deze school de MBO opleiding gedaan.

Ik heb op deze school de MBO opleiding gedaan. Eerst het eerste jaar van de 2 jarige opleiding, later de 1 jarige opleiding met doorstroming naar het Groenhorst in Barneveld de 4 jarige opleiding. Deze opleiding heeft geloof ik maar een jaar bestaan, want nu wordt er in maasland ook een 4 jarige opleiding gegeven.

AOC Holland College, 1996

?