AOC Clusius college (voorheen/zie ook: Streekschool voor Land- en Tuinbouw)

Drechterwaard 10 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

670 scholieren

Bekijk het volledige profiel van AOC Clusius college (voorheen/zie ook: Streekschool voor Land- en Tuinbouw), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 35
  • Schoolgenoten 670

Op AOC Clusius college (voorheen/zie ook: Streekschool voor Land- en Tuinbouw) vind je 35 klassenfoto’s en 670 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 504

Favo herinneringen; het rookho...

Favo herinneringen; het rookhol, roken met saskia en hanneke; intussen ben ik gelukkig al ruime een jaar gestopt met roken ;) Oenkerk, Barneveld, praktijkklassen. Heel slim nog jood-eosine nog in mijn gezicht/ogen gekregen met praktijk, gelukkig had ik lenzen in welke nog in de vitrine staan als het goed is. En nu maakt mijn broer de school onveilig, in de leerlingenraad en als dj. En heel toevallig heb ik 1 van de techno's (levensmiddelen-technologie) aan de haak geslagen, Niels Buijs, nooit gekend op school, maar elkaar ontmoet op weg naar het werk, we wonen nu samen en zijn verloofd. Ik heb de school in de 2e verlaten omdat ik een megakans in de computer bussiness kreeg welke ik met beide handen heb aangegrepen. Intussen ben ik mezelf opnieuw aan het orienteren om te kijken of ik nog meer talenten kan 'uitbuiten'.

2002, Deleted

levensmiddelentechnologie A I...

levensmiddelentechnologie A Ik heb 10 jaar gewerkt bij een cosmetica producent op het R&D laboratorium. 4 jaar als office manager bij een wateronderzoek buro. Op dit moment heb ik een administratieve functie bij een bollenkweker (20uur). Verder ben ik moeder van Sven (1998) en Raúl (2001).

2002, Deleted

Heb drie jaar op deze school g...

Heb drie jaar op deze school gezeten omdat ik het eerste jaar ergens anders op school zat, de leraren die ik me kan herinneren zijn Nunnink, Trompert, Sauwer, van de Bosch, Beentjes, de Groot, Groot, Schenk, Jambroers en nog veel echt een leuke tijd gehad op deze school.

2002, Deleted
?