Ontdek PLUS

Antoniusschool

in Tubbergen, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Antoniusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Antoniusschool foto

Op Antoniusschool vind je 3 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

in de pauze stiekem naar het kantoor van drostimex.

in de pauze stiekem naar het kantoor van drostimex

Antoniusschool, 1974

klas 1: Juffrouw Masselink; reed in een dafje en liep een beetje mank.

klas 1: Juffrouw Masselink; reed in een dafje en liep een beetje mank. AAP-NOOT-MIES-leesplankje klas 3?: Juffrouw Riet Hofhuis(van Lansink aan de Kapsweg) klas 4: Meester Weusthuis, het latere hoofd der school. Heeft mij een keer in de hoek bij het bord gezet met de Dikke van Dale boven mijn hoofd. Als je de armen te ver liet zakken, kreeg je met een vierkant liniaallatje een tik achter op het hoofd. De Kinderbeul!!! klas 5: Meester Brookhuis, hoofd der school; dirigent van het gregoriaans mannenkoor. Was een "heertje" keurig in pak met wit/grijs haar. Ouderwets, hoewel zijn kinderen van mijn leeftijd en jonger waren. klas 6:Meester Nelissen: voor die tijd zeer moderne meester die ook dirigent van het jeugd/jongerenkoor was. Hij heeft ook drumstel, elektrische gitaar en trompet op het koor geintroduceerd. Maakte nederlandse "protestsongs" voor in de kerk op Popmuziek, zoals Callow la Vita.

Antoniusschool, 1959

in de eerste klas bij juf.

in de eerste klas bij juf.masselink.zat naast paul wesselink. 3e klas mr. hendriks wat kom die man vertellen. en dan de 6e mr. gerard bekhuis bij hem zaten we op het koor.

Antoniusschool, 1965