Antonius

Ter Haar Romenystraat 3 in Voorhout, ( Toon op kaart )

164 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Antonius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Antonius foto

Op Antonius vind je 19 klassenfoto’s en 164 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Volgens mij was ik verliefd op Juf Aanhane, de juf van de eerste klas.

Volgens mij was ik verliefd op Juf Aanhane, de juf van de eerste klas. Ik herinner me de schoolmelk uit die kleine glazen flesjes. En de geur van stookolie voor de CV. En schoolradio uit een klein speakerkastje. En tekeningen maken van the Fortunes en the Beatles.

Antonius, 1962

goede herinneringen heb ik aan deze school, vooral aan juffrouw inge postma (meisjesnaam.

goede herinneringen heb ik aan deze school, vooral aan juffrouw inge postma (meisjesnaam.) ik heb vreselijke herinneringen aan jasperina??? een inval juf, wat een vreselijk mens. ook leuke herinneringen aan juf miriam snel. en aan meester ben natuurlijk. heb een gezellige tijd gehad daar.

Antonius, 1989

Juffrouw Aanhane Klas 1 ?? Klas 2 een juffrouw waarvan ik de naam niet meer weet Klas 3 had meester Koppers die erg goed kon voorlezen.

Juffrouw Aanhane Klas 1 ?? Klas 2 een juffrouw waarvan ik de naam niet meer weet Klas 3 had meester Koppers die erg goed kon voorlezen. Hij deed dit op vrijdagmiddag bij goed gedrag van de klas. Dan mocht je op vrijdag een van de letters van het woord "voorlezen" op het bord schrijven en als het compleet was ging hij voorlezen. Rozemarijntje en het zwarte Bosmannetje. Je kon een speld horen vallen. Schulte-Kuperjans (Nop): klas 4. Rookte als een ketter. Enorm gelachen als hij het vak zingen ging doen. Op zijn fluitje de juiste toonhoogte zoeken. Daarna verschenen er vreemde grimassen op zijn gezicht. Meester Kok: klas 5: Harry Peuk. Klas 6 Later BGAM Went: Klas 6; woont nog steeds in Voorhout Voorzitter van de ouderenbond als ik het wel heb. En dan natuurlijk een schooltuintje. Ik had "bloemenzaad" van huis meegekregen. De hele tuin vol met suikerbieten.

Antonius, 1957

?