Antoni van Leeuwenhoekschool

Poptahof Noord 448 in Delft, ( Toon op kaart )

277 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Antoni van Leeuwenhoekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Antoni van Leeuwenhoekschool foto

Op Antoni van Leeuwenhoekschool vind je 50 klassenfoto’s en 277 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We hadden een leuke klas.

We hadden een leuke klas. Ik weet nog dat we in de zesde klas, bij juffrouw Lantermans, met een groepje een soort landenspel deden: iedereen vertegenwoordigde een land, en we sloten allerlei verbondjes, die elkaar dan de oorlog verklaarden. Om e.e.a. kracht bij te zetten, namen we attributen mee, zoals vliegtuigjes en poppetjes. Dit alles in onze laatjes, gewoon tijdens de les. Toen de juf er achter kwam verbood ze het ons! (Zijn er mensen die zich dit nog herinneren? Volgens mij deed bijna de halve klas er aan mee.) Verder in dat jaar ook veel gelachen met Johan van Meurs, ook dat kon de juf niet waarderen.

Antoni van Leeuwenhoekschool, 1971

De foto's die meester van Veen maakte als het stempelboekje eindelijk vol was.

De foto's die meester van Veen maakte als het stempelboekje eindelijk vol was. Verder niet zulke goedeherinneringen aan Juffrouw Lantermans en meester Wybenga. http://thomwesthof.tripod .com

Antoni van Leeuwenhoekschool, 1965

Wie herrinnert zich meester Wybenga?.

Wie herrinnert zich meester Wybenga?

Antoni van Leeuwenhoekschool, 1975