Anton de Kom Universiteit van Suriname

Leysweg in Paramaribo, ( Toon op kaart )

188 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Anton de Kom Universiteit van Suriname, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Anton de Kom Universiteit van Suriname foto

Op Anton de Kom Universiteit van Suriname vind je 5 klassenfoto’s en 188 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De oude naam was toen nog MWI (Medisch Wetenschappelijk Instituut.

De oude naam was toen nog MWI (Medisch Wetenschappelijk Instituut.) Ik was student in de periode 1974-1980. In 1980 ben ik naar Nederland gegaan en heb daar de medische studie afgemaakt.

Anton de Kom Universiteit v..., 1974

Kwam in het collegejaar 1979/1980 erop.

Kwam in het collegejaar 1979/1980 erop. Door december 1982 ben ik gaan werken en haalde "pas" in 1992 de doktoraalsbul Bedrijfseconomie email **********. Heb lessen gevolgd met Maike Kromhout die sociologie volgde, haar vriendin Helga lambert, Edwin Tjong A Hung, Prem Ratchasing, Pernille Stomp, Hesdy Asabina, Ritfeld.

Anton de Kom Universiteit v..., 1979

Ik heb rechten gestudeerd op de avondopleiding rechten.

Ik heb rechten gestudeerd op de avondopleiding rechten. Er zijn enkele studieonderbrekingen geweest o.a. vanwege 1982 en daarna 2 zwangerschappen. De college periode was toen erg leuk ik heb o.a. college gehad van Mr. Harmsma. Halfhide, Notaris Jadnanansing en Mr. Punwasi en nog anderen.

Anton de Kom Universiteit v..., 1980