anthonyfokkerschool

anthonyfokkerweg 78 in Hilversum, ( Toon op kaart )

227 scholieren

Bekijk de volledige pagina van anthonyfokkerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

anthonyfokkerschool foto

Op anthonyfokkerschool vind je 49 klassenfoto’s en 227 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hi weet jaartal waarschijnlijk niet helemaal goed maar heb 4 jaar daar op school gezeten dat is in de periode dat mevrouw vis vervangen werdt door mevrouw kijzerswaard als directrice jackypassie .

hi weet jaartal waarschijnlijk niet helemaal goed maar heb 4 jaar daar op school gezeten dat is in de periode dat mevrouw vis vervangen werdt door mevrouw kijzerswaard als directrice jackypassie .H.ot.m.a.i.l. meel me maar

anthonyfokkerschool, 1979

De Kapperslessen van mevr v Angeren en later van Dinie lighthart en Annelies waren erg gezellig.

De Kapperslessen van mevr v Angeren en later van Dinie lighthart en Annelies waren erg gezellig.Daarna de lessen van Roel Boers in het heren vak waren ook leuk, wel jammer dat wij later naar de gildenvaart moesten in Nieuwegein

anthonyfokkerschool, 1981

een leuke tijd gehad.

een leuke tijd gehad.Ook de leerkrachten vielen wel mee we hebben ook nog een reunie gehad maar het jaartal weet ik niet meer. mevr vis,mevr den uil, juf bustraan waren er toen ook bij, wie was er van jullie ook aanwezig?

anthonyfokkerschool, 1969

?