Anne de Vries school (christelijke basisschool)

Prinses Beatrixstraat in Assen, ( Toon op kaart )

295 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Anne de Vries school (christelijke basisschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Anne de Vries school (christelijke basisschool) foto

Op Anne de Vries school (christelijke basisschool) vind je 49 klassenfoto’s en 295 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zowel ik als mijn broertje (Jack) hebben op deze school gezeten.

Zowel ik als mijn broertje (Jack) hebben op deze school gezeten. Helaas bestaat de school niet meer. Ik weet nog dat dhr. Ehmen de directeur was. Enkele leraren die ik nog weet zijn Pieter Roest, Juf Vos en Meneer Veluwe. Enkele klasgenoten: Rutger Tel, Pascal Götz, Ismay Jansma (zat klas lager), Annet Kuil, Evelien Ottens, Heidy Tjassing, Hedwig Klok, Fajari Thenu, Corrie .., Marjan...., Jan de Klein, Cor de Boer, Freddy en dan een hele moeilijke achternaam ;-), Ganzevoort, Alexander, Martin.., nog tig...weet ze allemaal niet meer....zal eens op zoek gaan naar de klassenfoto's. Greetz Marion

Anne de Vries school (chris..., 1981

Leraren die ik nog weet zijn Top (formidabel en zo vroeg overleden) vnd Meulen (goeie vent) en Bos.

Leraren die ik nog weet zijn Top (formidabel en zo vroeg overleden) vnd Meulen (goeie vent) en Bos. De schoolarts ondekte dat ik slechthorend was, tot verbazing van mijn omgeving.

Anne de Vries school (chris..., 1964

Van de onderwijzers herinner ik me juf Helder (in de kelder) van de eerste klas, met wie ik regelmatig ruzie had om mijn handschrift.

Van de onderwijzers herinner ik me juf Helder (in de kelder) van de eerste klas, met wie ik regelmatig ruzie had om mijn handschrift. Meesters Ehmen (4e), Pluis (of Pruis)(5e) en Driessen (6e). In de 6e klas de samenvoeging met de dr. Visserschool ,waardoor opeens een groot aantal nieuwe medeleerlingen. Verder de sprintwedstrijdjes op het schoolplein tussen school en hek.

Anne de Vries school (chris..., 1966

?